Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation
Restaurant Equi panoramaFoto: Gorm Johansen

Restaurant Equí

Retaurant Vinduesborde
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du information vedrørende kommende løbsdags menu, bordreservation og kontakt.

Restauranten Equi

Restaurant Equi Opdaekning

Velkommen

Middag på første parket

Nyd middagen i vores hyggelige restaurant og få samtidig plads på første parket til løbene.

Hovedmenuen vil som oftest være buffét samt á la carte, men varierer fra løbsdag til løbsdag og fremgår her på siden op til løbsdag.

Restauranten åbner ca. 30 minutter før løbsdagens officielle starttidspunkt.

Restaurant Equi tilbyder også afholdelse af selskaber, møder, fester m.v.

Se menukort her. 

Menukort fredag d. 11. august 2017

 Buffet

Røget ørredsalat med asparges, syltede tomater og syltede løg

Laks salad nicoise

Oksefilet med stegte kartofler, estragon, gulerødder, bagte løg og trøffel sauce

Spansk kylling med saltede mandler

Duroc kroner stegt på bund af tomat og peber

Urtesalat med kartofler og syltet estragon

Pasta salat med grillet kylling, rød pesto og grana flager

Grøn salat

Broccoli salat med tranebær

Appelsin salat med valnødder og frisee salat

Brød og smør

Chokolade kander med hindbær

Oste med garniture

Pris pr. person 199 kr. - Børn under 12 år 119 kr.

 

Dagens à la carte menu

Dagens Ret

Oksefilet med stegte kartofler, estragon, gulerødder, bagte løg og trøffel sauce - 125 kr.

Equis burger med pommes frites - 129 kr.

Stjerneskud - 129 kr.

Pariserbøf - 129 kr.

Kaffe og kage - 49 kr.

 

Børnemenu

Fiskefilet med pommes frites – 69 kr.

Børneburger med pommes frites - 69 kr.

Nuggets med pommes frites – 69 kr.

 

 

  

Bordbestilling på tlf.: +45 888 112 05  eller HER

Restaurant Equi Buffet 2

Restaurant Equi Buffet

Til løbsdag og til fest

Banens restaurant har fået nyt navn pr. 1. februar 2017 og hedder nu "Restaurant Equi".

Det nye restauratørpar – Claus Hansen som restaurantchef og Daniel Juul som køkkenchef -  vil stå for det kulinariske, og ud over servering på løbsdage, så vil den nye forpagter naturligvis også tilbyde selskaber, fester, møder m.v.

Bordbestilling på løbsdage foretages på hjemmesiden her: eller henvendelse til banens kontor på tlf. 888 112 05 / mail info@fvb-odense.dk.

Henvendelse til Restaurant Equi vedr. selskaber, fester, møder m.v. rettes til restauranchef Claus Hansen på tlf. 20 77 88 63 / mail soberg1969@hotmail.com eller køkkenchef Daniel Juul på tlf. 29 16 44 21 / mail lewyjuul@hotmail.co 

Restaurantchef Claus Hansen Og Tarok

Restaurantchef Claus Hansen

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen kan ses her: Glad Smiley Restaurant 

Danske Spil Logo