Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Trænerkommentarer til 20. maj

Odense, Travløb_US
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Steen Juul

2. løb nr. 6 – Armstrong Laser – Han har haft en pause. Har set ham i træning. Han virker helt ok, og er en outsider.

4. løb nr. 6 – Dekadent K – Han går altid jævne og fine præstation. Sidst galopperede han – hvad han ikke plejer - uden jeg kan give nogen forklaring. Han skal være med deroppe blandt de tre.

5. løb nr. 2 – Apache Line – Han var positiv i først start efter pause. Han går ikke bare lige ud og vinder, men han er en pladschance.,

6. løb nr. 3 – Bvlgari Peak – Han er jo med for at lære yderligere og få noget rutine, og det er klart, at han skal være en stor chance i det her løb.

 

Michael Lønborg

1. løb nr. 7 – Celine Rush – Har hoppet to gange, dels fordi det var højre rundt og dels fordi det var fra spor 5. Hun skal gå fejlfrit. før vi kan forlange noget, så hun er en outsidertype.

2. løb nr. 3 – Glennis Attack – Er en fin hest for klassen, hvis den går feljfrit. Vi forsøger lidt nyt denne gang, så må vi se hvordan det falder ud.

5. løb nr. 4 – Bosse Game – Den gik godt senest. Virker til at være i samme forfatning, og han kommer ikke til at gå ringere denne gang. Han har ikke gået mange fejlfri løb i træk, men det føles som om, det er ved at vende nu. Han er min bedste chance på dagen.

 

Thomas Fischer

1. løb nr. 5 – Bali Østervang – Hun har gået to gode løb på Lunden på 18.tider, hvor den forrige gang løb lige op med programmets vindertips Cimba Brogård. Jeg ser hende som en top-3 chance i fejlfrit løb.

5. løb nr. 7 – Sesame Street – Har fået et godt spor til ham, da han ikke skal noget fra start. Han skal have et løb i kroppen, da han har døjet med nogle problemer i vinter. Han er ikke forberedt nok til at kunne vinde, men har god grund kapacitet, så jeg ser ham som en top-3 chance

6. løb nr. 5 – Babymoney – Har det været svært at finde løb til. Nu skal vi i gang. Det er ikke det vigtigste løb i hans karriere. Han møder et par gode konkurrenter, og han skal i gang. Han er stærk og reel, så vi ser frem til frem til sæsondebuten.

 

Henrik Lund

1. løb nr. 1 – Chardonnay – Er en rimelig fornuftig hest. Første gang i Aarhus var hun ikke som bedst, og sidst mødte hun kanon heste. Hun skal kunne omkring 18,5 – så må vi se, hvor langt det rækker.

2. løb nr. 1 – Bella Tinghøj – Har jeg haft et par måneder, hvor vi har repareret lidt på hende og så trænet på. Hun mangler måske den her udblæsning, men hun fungere fint og er en triochance.

4. løb nr. 3 – Takeabove – Galopperede sidst i Aarhus med masser af kræfter sparet. VI forsøgte uden forsko, og det fungerede ikke. Vi går tilbage til det gamle, og han er absolut min bedste chance på dagen.  

6. løb nr. 7 – Stoart Reerstrup – Møder rigtig gode heste. Er langt bedre end resultatrækken. Men der er et par stykkker, han ikke kan slå, så i bedstes fald kan han nappe en 3-4  plads.

 

Frantz Praëm (hjemmeside)

2. løb nr. 4 – Beauty From Above – Kommer i sæsondebut med Henrik Lønborg i sulkyen og fra 20 meters tillæg. Hun har trænet på siden sin vinterferie hjemme hos ejerne og er nu klar til at starte sin 4 års sæson. Hvis det flasker sig fra tillægget kan hun godt være en triochance.

3. løb nr. 8 – Bruce Simoni – Han har haft en længere skades pause, men synes nu fit for fight og skal i gang igen. Han får dygtige Søren Demant Andersen i sulkyen fra 40 meters tillæg, og vi tror og håber han vil gøre en god figur.

 

Henrik Lønborg (hjemmeside)

6. løb nr. 4 – Vaya Con Dios – Gik godt sidst, men faldt ud af stilen til sidst, så skoene kommer på igen. Fin form og en lille triochance.

6. løb nr. 9 -  Bimse Cloc - Var dygtig forrige gang, men skuffede så senest. Havde dog haft lidt spise problemer, så det skal være bedre denne gang. Vi tager en præmie, og har måske triochance, hvis det løser sig fra spor 9.

8. løb nr. 9 – Tellus - Mangler lige at komme op i sidste gear efter sin pause. Står hårdere end vi havde regnet med, så en præmie er tilfredsstillende.

 

John Køhler (Facebook)

2. løb nr. 8 – Cute Face - For hendes del drejer det sig om at holde sig rolig. Hvis det lykkes, skal hun være en rigtig god chance.

3. løb nr. 1 Bernt Va Bene - Kommer efter lang pause, har trænet fornuftigt og må stå med en plads chance.

7. løb - Bolivia - En herlig lille fighter, som jeg igen glæder mig til at sidde bag. Har galopperet et par gange, men er behandlet og klar til et forhåbentlig fejlfrit løb.

7. løb nr. 6 - Thomas Sensei - Han viser ikke det store, så en præmie må være målet.

7. løb nr. 7 - Wannabe Laser - Hun brugte lidt for mange kræfter undervejs sidst, men ligner en hest i fremgang. Præmie chance

8. løb nr. 4 - Rex Kørup - Står rigtig godt inde i løbet, og skal jo kunne være helt med fremme.

Danske Spil Logo