Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Trænerkommentarer til lørdag d. 3. december

6615 Sportsdag II
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Henrik Lund

1. løb nr. 6 – Global Tinghøj – Galopperede fra start direkte ud af volten. Er normalt lynhurtig fra start, og jeg tror, at han tager spids her. Så kører vi der så længe lampen lyser.

3. løb nr. 2 – Stoart Reerstrup – Skuffede os kolossalt sidst. Burde have vundet det løb. Han er forhåbentlig gået frem med det løb i kroppen. Har trænet helt normalt siden, så han skal være en vinderchance.

6. løb nr. 11 – Run NKI Aalborg – Han står vel fornuftigt til her. Går jævnt og stabilt, og har en rigtig dygtig kusk. Så med de rette positioner undervejs, skal han være en god triochance.

 

Søren Johansson

2. løb nr. 1 – U Turn – Har fået et godt startspor, og han kæmper på, så godt han kan. Vi prøver ham med en aftrækkelig ørehætte denne gang. Han er en lille plads chance i det her selskab.

2. løb nr. 7 – Wishmeluckviola – Hun burde være lidt bedre denne gang, i og med at formen er ved være, hvor den skal. Vi er glade for penge, og på en god dag kan hun være en lille pladschanc.

7. løb nr. 6 – California Bond – Hun viste jo sidst, at hun godt kunne gå fejlfrit i første sving. Hun gik fornuftigt uden at imponere. Hun er stærk og speedy, og kommer hun rundt først sving, så er hun er god vinderchance.

 

John Køhler (Facebook)

1. løb nr. 1 - Van Hall – Hvis Kjærsgaard kan leve op til de to sidste "sukker styringer", skal han være en fin triochance.

1. løb nr. 5 - Wannabe Laser - Hun gik ret så godt sidst, hvor hun desværre bare "hang" så meget op imod mål, at vi blev disket for trængning. Hun er efterfølgende blevet behandlet og Kim melder hende nu i orden. Jeg tror, hun er en triochance.

2. løb nr. 10 - Apollo Lendalund – En spændende gæstetur.

5. løb nr. 8 - Incanto - Han virker i fremgang. Startsporet er ikke for godt, men mon ikke vi kan få en præmie med hjem.

6. løb nr. 2 - Thomas Sensei - Var vi ikke tilfreds med sidst. Håber han er bedre her og tager en præmie med hjem.

6. løb nr. 10 - Rex Kørup - Han virker til at være gået på vinter ferie.

7. løb nr. Glennis Grace - Ole må prøve at give hende et rygløb, så hun kan få en god oplevelse.

7. løb nr. 4 – Amazing Fireworks - Hende har jeg kørt et enkelt arbejde med, efter hun er kommet til min stald. Hun virkede rigtig fin, så jeg forventer, at hun kan tage en trio placering. Kjærsgaards hest er der ingen, der kan slå.

 

Martin Hansen

2. løb nr. 5 – Livi Justice – Synes jeg har gået godt i de sidste starter. Forventer at han går godt igen og skal være en triochance.

3. løb nr. 6 – Vivaldi B – Har slet ikke gået noget i år, men har haft virus, og derfor kommer han først nu. Har trænet på længe, men han kommer nu for at, hvor vi har ham. Det bliver et defensivt oplæg, men på klassen er han en triochance. 

5. løb nr. 2 – Al’s Readhead – Gik vel OK i Billund, men heller ikke mere. Har et godt spor og kan komme til at sidde med fremme til en tredje-/fjerdeplads.

6. løb nr. 3 – Livi Heaven – Var slettet sidst pga. nyreslag. Virker OK igen. Står fint til og jeg synes, at hun skal være en triochance.

 

Preben Kjærsgaard

3. løb nr. 1 – Vamos Lavec – Håber har har forbedret sig med starten sidst. Var OK, men heller ikke mere. Pladschance.

6. løb nr. 8 – Ovidio Saf – Leder lidt efter formen, og kusken er ude for at lære. Vi er lidt usikre på formen, så derfor kun en præmiechance.

7. løb nr. 1 – Brandy Simoni – Har er vokset meget og kan være lidt uens i præstationerne. Men kapaciteten er god nok til at vinde dette løb. Det ligner spids og slut.

 

Frantz Praëm

2. løb nr. 4 – Beauty From Above – Står vel fornuftigt til her. God pladschance. Bedste chance af mine to pga. sporet.

2. løb nr. 8 – Villia Silk – Har desværre trukket et skidt startspor. Bliver prøvet med nyt udstyr i form af et norsk hovedlag for at se, om hun kan blive mere villig til at afgøre til slut.

4. løb nr. 7 – Blue Velvet – Har tabt lodtrækning. Virker fin igen efter behandling. Er en af dem som skal gøre op om sejren sammen med Tarapaca og Brandy Laser.

 

 

Danske Spil Logo