Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation
Restaurant Equi panoramaFoto: Gorm Johansen

Restaurant Equí

Retaurant Vinduesborde
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du information vedrørende kommende løbsdags menu, bordreservation og kontakt.

Restauranten Equi

Restaurant Equi Opdaekning

Velkommen

Middag på første parket

Nyd middagen i vores hyggelige restaurant og få samtidig plads på første parket til løbene.

Hovedmenuen vil som oftest være buffét samt á la carte, men varierer fra løbsdag til løbsdag og fremgår her på siden op til løbsdag.

Restauranten åbner ca. 30 minutter før løbsdagens officielle starttidspunkt.

Restaurant Equi tilbyder også afholdelse af selskaber, møder, fester m.v.

Se menukort her. 

Menukort fredag d. 25. maj 2018

 

Buffet

Tarteletter med høns i asparges

Pasta med kylling og avokado

 

BBQ marineret skinkesteg med provence kartofler

Oksefilet med nye kartofler

Tomat salat med syltede løg

Grøn salat

Aspargessalat med hindbær og parmesan

 

Æblekage og frugt

Pris pr. person 199 kr. - Børn under 12 år 119 kr.

 

Dagens à la carte menu

Dagens ret: 

BBQ marineret skinkesteg med provence kartofler og grøn salat – 130 kr

 

Stjerneskud - 135 kr.

Pariserbøf – 135 kr.

Equi burger med pommes frittes – 135 kr.

 

Kaffe og kage - 49 kr.

 

Børnemenu

Fiskefilet med pommes frites – 69 kr.

Børnepizza - 69 kr.

Nuggets med pommes frites – 69 kr.

 

 

  

Bordbestilling på tlf.: +45 888 112 05  eller HER

Restaurant Equi Buffet 2

Restaurant Equi Buffet

Til løbsdag og til fest

Banens restaurant har fået nyt navn pr. 1. februar 2017 og hedder nu "Restaurant Equi".

Det nye restauratørpar – Claus Hansen som restaurantchef og Daniel Juul som køkkenchef -  vil stå for det kulinariske, og ud over servering på løbsdage, så vil den nye forpagter naturligvis også tilbyde selskaber, fester, møder m.v.

Bordbestilling på løbsdage foretages på hjemmesiden her: eller henvendelse til banens kontor på tlf. 888 112 05 / mail info@fvb-odense.dk.

Henvendelse til Restaurant Equi vedr. selskaber, fester, møder m.v. rettes til restauranchef Claus Hansen på tlf. 20 77 88 63 / mail: info@restaurantequi.dk eller køkkenchef Daniel Juul på tlf. 29 16 44 21 

Besøg Restaurant Equis egen hjemmeside her: 

Restaurantchef Claus Hansen Og Tarok

Restaurantchef Claus Hansen

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen kan ses her: Glad Smiley Restaurant 

Bet25 Spildansk Danske Spil Logo

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder fvb-odense.dk. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere