Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation
Restaurant Equi panoramaFoto: Gorm Johansen

Restaurant Equí

Retaurant Vinduesborde
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du information vedrørende kommende løbsdags menu, bordreservation og kontakt.

Restauranten Equi

Restaurant Equi Opdaekning

Velkommen

Middag på første parket

Nyd middagen i vores hyggelige restaurant. Hovedmenuen vil som oftest være buffét samt á la carte, men varierer fra løbsdag til løbsdag og fremgår her på siden op til løbsdag.

Restauranten åbner ca. 30 minutter før løbsdagens officielle starttidspunkt.

Restaurant Equi tilbyder også afholdelse af selskaber, møder, fester m.v.

 

RESTAURANTEN ER LUKKET LØRDAG 15. AUGUST

MENU MANDAG DEN 24. AUGUST:

SOMMERBUFFET
med diverse kolde og lune retter
Kaffe

Kr. 219,00

 

Dagens ret 130,00 kr.

Equi Burger 139,00 kr.
Kyllingeburger 139,00 kr.
Ceasar salat 139,00 kr.
Stjerneskud 139,00 kr.
Pariserbøf 139,00 kr.

Der kan maksimalt sidde 6 ved samme bord under forudsætning af at man kender hinanden. Ellers max. 4 personer ved hvert bord.

 

Bordbestilling på tlf.: +45 888 112 05  eller HER

Restaurant Equi Buffet 2

Restaurant Equi Buffet

Til løbsdag og til fest

Banens restaurant har fået nyt navn pr. 1. februar 2017 og hedder nu "Restaurant Equi".

Det nye restauratørpar – Claus Hansen som restaurantchef og Daniel Juul som køkkenchef -  vil stå for det kulinariske, og ud over servering på løbsdage, så vil den nye forpagter naturligvis også tilbyde selskaber, fester, møder m.v.

Bordbestilling på løbsdage foretages på hjemmesiden her: eller henvendelse til banens kontor på tlf. 888 112 05 / mail info@fvb-odense.dk.

Henvendelse til Restaurant Equi vedr. selskaber, fester, møder m.v. rettes til restauranchef Claus Hansen på tlf. 20 77 88 63 / mail: info@restaurantequi.dk eller køkkenchef Daniel Juul på tlf. 29 16 44 21 

Besøg Restaurant Equis egen hjemmeside her: 

Restaurantchef Claus Hansen Og Tarok

Restaurantchef Claus Hansen

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen kan ses her: Glad Smiley Restaurant 

Sommerbuffet

Forretter:         Italiensk bruschetta
                             Dampet laks med hollandaise mayo, håndpillede rejer og friske asparges

Hovedretter:  Rosa stegt oksefilet med kold hvidløgssauce og råstegte petite kartofler
                             Spareribs med barbecuesauce, coleslaw og pommes rissolles

Salater:              Sommerspidskålssalat med hindbær, parmesan og syltede rødløg
                             Græsk salat

Desserter:        Fynsk æblekage
                             Citrontærte med marengs

                             Kaffe

                             Pris 219,00

 

Dagens ret:      Rosa stegt oksefilet med kold hvidløgssauce og råstegte petite kartofler
                             Spareribs med barbecuesauce

Derby25 Groen Danske Spil Logo

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder fvb-odense.dk. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere