Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation
Restaurant Equi panoramaFoto: Gorm Johansen

Restaurant Equí

Retaurant Vinduesborde
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du information vedrørende kommende løbsdags menu, bordreservation og kontakt.

Restauranten Equi

Restaurant Equi Opdaekning

Velkommen

Middag på første parket

Nyd middagen i vores hyggelige restaurant. Hovedmenuen vil som oftest være buffét samt á la carte, men varierer fra løbsdag til løbsdag og fremgår her på siden op til løbsdag.

Restauranten åbner ca. 30 minutter før løbsdagens officielle starttidspunkt.

Restaurant Equi tilbyder også afholdelse af selskaber, møder, fester m.v.

 

Menukort Fredag den 21. februar kl. 15.45 

 

Klassisk dansk buffet

Lun fiskefilet med remoulade

Karrysild med æg

Tarteletter med høns i asparges

Lune frikadeller med agurkesalat

Lun leverpostej med bacon og svampe

Lun ribbensteg med rødkål

Bøf med bløde løg

Biksemad med tilbehør

Ålrøget skinke med røræg

Æg og rejer

 

Dessert:

Gl. dags æblekage

219 kr.

 

Dagens ret  

Biksemad med tilbehør

 130 kr. 

  

Dagens à la carte menu

Herregårdsbøf med ærter, fritter og bearnaisesauce - 139 kr.

Cæsar Salat med panko paneret kylling - 139 kr.

 Stjerneskud - 139 kr.

Pariserbøf – 139 kr.

Kyllinge burger med pommes frittes - 139 kr.

Equi burger med pommes frittes – 139 kr.

Kaffe og kage - 49 kr.

 

Børnemenu

Fiskefilet med pommes frites – 69 kr.

Burger med pommes frites - 69 kr.

Nuggets med pommes frites – 69 kr.

 

Bordbestilling på tlf.: +45 888 112 05  eller HER

Restaurant Equi Buffet 2

Restaurant Equi Buffet

Til løbsdag og til fest

Banens restaurant har fået nyt navn pr. 1. februar 2017 og hedder nu "Restaurant Equi".

Det nye restauratørpar – Claus Hansen som restaurantchef og Daniel Juul som køkkenchef -  vil stå for det kulinariske, og ud over servering på løbsdage, så vil den nye forpagter naturligvis også tilbyde selskaber, fester, møder m.v.

Bordbestilling på løbsdage foretages på hjemmesiden her: eller henvendelse til banens kontor på tlf. 888 112 05 / mail info@fvb-odense.dk.

Henvendelse til Restaurant Equi vedr. selskaber, fester, møder m.v. rettes til restauranchef Claus Hansen på tlf. 20 77 88 63 / mail: info@restaurantequi.dk eller køkkenchef Daniel Juul på tlf. 29 16 44 21 

Besøg Restaurant Equis egen hjemmeside her: 

Restaurantchef Claus Hansen Og Tarok

Restaurantchef Claus Hansen

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen kan ses her: Glad Smiley Restaurant 

Derby25 Groen Danske Spil Logo

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder fvb-odense.dk. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere