Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Bolette Rosenlunds Lima i "Jydsk Derby Consolation"

Mont Rose vinder Stayerprøven
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. juni 2017 18:00

Lørdag er det årets store galopdag på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Hele ti galopløb er der på programmet, hvor hovedløbet er "Jydsk Derby 2017". Ingen fynsktrænede heste er til start i hovedløbet, men på ejerfronten er fynboerne Birgitte og Niels Lindhardts Ginmann favorit efter to sikre sejre i sæsonens to første starter. Også fynskejede Queen Of Dreams er med i det 11 heste store felt, men Familien Rosenbys hoppe får det nok svært mod "drengene".

I "Odessa Racing Jydsk Derby Consolation 2017" sender Bolette Rosenlund Lima (til højre på foto) ud med Nicolaj Stott i sadlen. Den er en af tre hopper, der møder tre "drenge", og Lima viste i sidste start fremgang, så forhåbenligt får den fynske træner del i præmiesummen på i alt 39.000 kr.

I "Elkær Stutteris Ærespræmie" har Johnny Reimer utrættelige Sir Winston er med, der for dagen rides af Jacob Johansen. Blandt modstanderne er Mary Boyle med Ina Veronika Toverud, der nu trænes af amatørtræner Heidi Schmidt. Samme træner har også Curious George ligeledes med Ina Veronika Toverud i sadlen med "Stormagasin Sallings Petit Prix 2017" for de 3-årige heste, som ikke kom med i "Jydsk Derby". Parret er på en svær opgave, hvor fynskejede King's Son er storfavorit. I det afsluttende "Queens Birthday Handicap" skal Liv Nielsens Selma forsøge at få en god oplevelse, efter den blev bortvist fra sæsondebuten på hjemmebanen i Odense, da den brød ud af startboksen et par gange. Træneren er selv i sadlen, men det ser svært ud mod en række rutinerede heste, hvor Selma kun har gjort to starter i karrieren.

Bet25 Spildansk Danske Spil Logo