Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Velbesøgt Informationsmøde havde pressens bevågenhed

12118 Odense Forside
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
12. januar 2018 10:00

Torsdag aften afholdt Dansk Hestevæddeløb informationsmøde på Fyens Væddeløbsbane, hvor direktør Henrik Friis fortalte vidt og bredt om alle de mange nye ændringer og tiltag, der er gjort i forbindelse med liberaliseringen af spil på heste.

"Det er suverænt det bedst besøgte informationsmøde, vi indtil nu har afholdt", lød det fra Henrik Friis til de 102 fremmødte tilhørere.

Der var ikke uventet stor spørgelyst. Men det overordnede indtryk var, at Henrik Friis' gennemgang af såvel de organisatoriske og politiske temaer, samt de mere lavpraktiske ting med spillet, den nye TV-kanal "Fast Track" og meget andet, gav alle de fremmødte grundige og fyldestgørende informationer, så mange af de spørgsmål, som nogle måske havde inden mødet, de blev besvaret i løbet af aftenen.

Også Fyens Stiftstidende var på plads, hvor avisens hestesportsmedarbejder Jesper Mads Eriksen dækkede mødet. For anden gang på 14 dage var Odense-sektion prydet af et foto fra Fyens Væddeløbsbane på forsiden af sektionen suppleret af en reportage på side to og tre. Download artiklen i PDF-format her:

 

12118 Sammensat

 

Bet25 Spildansk Danske Spil Logo