Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation
Søren Johansson.Foto: Ole Hindby.

Ny professionel travtræner på Fyens Væddeløbsbane

Johansson, Søren (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
07. december 2017 14:45

Pr. 1. januar har travtræner Søren Johansson indgået en samarbejdsaftale med Fyens Væddeløbsbane, der således udvider staben af travtrænere til fem.

Søren Johansson har i løbet af 2017 flyttet de fleste af sine aktiviteter til Fyn, hvor hovedparten af hans heste har været opstaldet på Stutteri Laser i Nr. Lyndelse lige uden for Odense. Dette bliver nu suppleret af en stald på Fyens Væddeløbsbane, hvor nogle af hestene i Søren Johanssons varetægt vil blive opstaldet. Søren Johansson har p.t. 30 heste i træning og flere nye heste er på vej ind.

- Vi er glade for, at Søren Johansson nu tager skridtet fuldt ud og flytter sin licens her til Fyens Væddeløbsbane. Han har jo vist fin fremgang på det seneste, og han bliver et godt supplement til den bestående trænerstab, siger bestyrelsesformand Jørn Borch.

- Med tilgangen af Søren Johansson når vi op på ca. 80 heste i professionel træning her på Fyn. Så det er af stor betydning, at vi også på dette parameter får en betragtelig fremgang, slutter Jørn Borch.    

VM Viking Cup 02092016

Bet25 Spildansk Danske Spil Logo