Firmaevents

Firmatrav

Firmatrav

Giv dine kollegaer og samarbejdspartnere en spændende og uforglemmelig oplevelse med et unikt og fartfyldt hestevæddeløbsevent på Fyens Væddeløbsbane.

I dyster indbyrdes i en række hæsblæsende firmatravløb, hvor I mærker suset og samspillet mellem hest og kusk på tætteste hold, når I passerer målstregen med mere end 50 km/t. Vores løbsspeaker understøtter den autentiske væddeløbsoplevelse, der også indbefatter sejrsceremoni med champagne, pokaloverrækkelse, vinderinterview og afsluttende æresrunde.

 

Med denne teambuilding-aktivitet tilfører I virksomheden ekstra hestekræfter gennem en styrkelse af fællesskabet.

 

Eventet kan indgå som en del af et dagsmøde på Fyens Væddeløbsbane, men kan også kombineres med den årlige sommerfest, julefrokost, ’kick off’ mv. Uanset sammenhængen sørger vi for en underholdende og værdiskabende dag i nogle helt særlige rammer.

 

Eksempel på program:

  • I introduceres til hestevæddeløbssporten og får en staldrundvisning, hvor en professionel travtræner klæder jer på til eventet.
  • Tipskonkurrence, hvor det handler om at gætte flest vindere af dagens firmatravløb. Vinderen belønnes med flot gavekurv.
  • I hjælper med at klargøre heste til dagens løb og iklædes relevant udstyr.
  • Firmatravløb i dobbeltvogn, hvor I er opddelt i hold og assisteres af aktive travkuske med licens til at køre hestevæddeløb.
  • Præmieoverrækkelse med champagne til vindende hold. Mulighed for tilkøb af ekstra præmier.

Kontakt os på +45 888 112 05 eller  event@fvb-odense.dk for at høre nærmere.

Sammensæt jeres firmaevent med en festlig oplevelse