Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

FVB Sponsornetværk

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Professionelt netværk med forretning i højsædet

FVB Sponsornetværk giver dig mulighed for flere hestekræfter i virksomheden.

Netværket har base på Fyens Væddeløbsbane, men man behøver hverken have interesse i heste eller væddeløbssport. Det vigtigste er, at man har interesse i at øge eksponeringen og brande sit firma samt at gøre forretning og drive samhandel med andre firmaer i netværket.

FVB sponsornetværk består af et hold af professionelle samarbejdspartnere samt et nøje sammensat team af netværksledere med stor erfar­ing fra netværkskulturen. Netværket er bygget op omkring forretning og samhandel i netværket samt i net­værkets netværk ud fra devisen: giv og få.

Netværksmøder afholdes på omtrent månedlig basis, 11 gange årligt. Derudover afholdes 12 årlige VIP-arrangementer på udvalgte løbsdage. Endelig afholdes der sponsorarrangementer, hvor der udover seriøs forretning også vil være tid til afslapning og socialt samvær. Der vil blandt andet blive afholdt et koncert arrangement i Den Fynske Landsby, Familiedag i Odense Zoo, deltagelse på whiskymessen, fredagsbar samt meget mere.

Velkommen til et professionelt netværk, der sparker hårdt

Kontakt Fyens Væddeløbsbanes adm. direktør, Claus Juncker, på +45 888 112 05 eller cj@fvb-odense.dk for yderligere information.

Sponsorpakker - klik her

Samarbejdspartnere - klik her