Søndagens danske løbsdag: Højspænding på Fyn - intet mindre

I eftermiddag afsluttes sæson 2023 på Fyens Væddeløbsbane, og det sker med absolut højspænding med hele fire kandidater til titlen som championkusk på den fynske oval. 

 

Michael Lønborg 18 sejre, René Kjær 17 sejre, Birger Jørgensen 17 sejre og Steen Juul 16 sejre. Det er de nøgne tal i den vanvittigt spændende championatskamp på Fyens Væddeløbsbane, og som skal afgøres i eftermiddag på årets sidste løbsdag. 

Der venter otte løb med første start kl. 14.00, og heraf er de fem opgør åbne for de nævnte professionelle trænere. Det betyder fem tipsrammer med fire heste i hver - altså i alt 20. Og til for at understrege den ekstremt tætte championatsdyst skal det nævnes, at de fire kandidater samlet sidder på 16 af de 20 pladser i tipsrammerne. 

Michael Lønborg er tippet vinder to gange, mens forfølgerne hver har en enkelt vindertip på sig, men trav er som bekendt trav - og hvor udtrykket dækker over, at intet er afgjort på forhånd. 

Glæd jer til en løbsdag med højspænding. Du finder billetkøb, baneprogram og masser af info på Fyens Væddeløbsbanes hjemmeside, som du rammer ved at trykke her.