Toppen af poppen fredag på Fyn

Fyens Væddeløbsbane er fredag eftermiddag vært for årets sidste Liga-finaler, og der venter masser af topsport – og mon ikke Emoji kan vende tilbage på vinderpladsen. 

Så er det blevet tid for årets sidste Liga-finaler, hvor der fra Liga 1 til Liga 5 venter flotte 50.000 kr. til de sejrende heste. 
Det er landets bedste, der indleder både Liga-finalerne og fredagens V5-spil, og det bliver helt sikkert med Emoji som storfavoritten. Tilbage i maj måned var mange danskere sikkert enige om, at hesten burde inviteres til Elitloppet, men der kom lidt grus i maskineriet. I stedet har det danske publikum kunnet nyde Emoji, men faktisk har den ikke været i vindercirklen siden 9. august. Det kan der med stor sandsynlighed blive lavet om på fredag. 

Fra de andre fine løb skal nævnes Liga 3-finalen med trioen Grumbazz Kini, Glad Nock og Gautut Gardenia, Liga 5-finalen med Moses Di Quattro, Impressive Hancock og Hurricane K K, Liga 4-finalen med In My Way Damgaard og Gary La Marc samt Liga 2-Finalen, hvor Eddie The Eagle søger revanche for V75-indsatsen fra i lørdags med en femteplads som resultat. 

Det flotte program indledes med første løb kl. 15.45, og du kan finde startlisten ved at trykke her